top of page

stoelmassage

Stoelmassage is gebaseerd op de traditioneel Japanse drukpunt massage en wordt gegeven op rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd.

Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen (meridianen) worden alle lichamelijke functies gestimuleerd, stroomt energie weer door en kan opgehoopte spanning het lichaam uit.

In een speciale massagestoel behandelen we je hoofd, schouders, nek, rug, armen en handen. Als uitgangspunt hanteren we “Hoe blijf ik gezond?” i.p.v. “Hoe word ik weer beter?”!

 

Stoelmassages op bedrijven

Wat zou er gebeuren als kantoorklachten als stijve nekspieren, rugpijn of een lamme arm verminderen? Als het ziekteverzuim vermindert en de productiviteit toeneemt? Als een werkgever iets terug kan doen wat werkt en personeel motiveert?


De stress die werkdruk met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot verzuim en klachten als hoofdpijn, stijve nek of schouders, rugklachten, pijnlijke gewrichten en CANS (voorheen RSI).

Uit onderzoek blijkt dat een stoelmassage op regelmatige basis klachten vermindert en helpt voorkomen. Stoelmassages zijn een welkome afwisseling tijdens een drukke werkdag. In 15-20 minuten kun je ontspannen en weer opladen. De massage brengt lichaam en geest in balans.

 

De 10 beste resultaten van een stoelmassage op het werk, op regelmatige basis:

- daling kortdurend ziekteverzuim
- vermindering van klachten
- afvoer afvalstoffen en stresshormonen
- bewustwording van eigen werkhouding
- lichamelijke en geestelijke ontspanning
- soepele spieren en gewrichten
- toename concentratievermogen
- betere bloedcirculatie
- meer energie
- meer werkplezier

 

bottom of page