top of page

Bach bloesem remedie

Wat is het?

Bach Remedies zijn extracten uit planten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van deze emoties zijn bijvoorbeeld faalangst, depressies, hoog gevoeligheid, stress, over bezorgdheid en piekeren. Dr. Edward Bach leefde van 1886 tot 1936 en is vooral na zijn dood bekend geworden door zijn Bach Remedies. Er zijn in totaal 38 Bach bloesems.
 

Hoe werkt het?

Bach Remedies heeft de eigenschap om negatieve gevoelens om te buigen naar positieve gevoelens. De negatieve gevoelens worden niet onderdrukt, maar omgezet in de positieve vorm ervan. Dit heeft een vele bredere uitwerking als alleen de emotie die aan pakt. Je zelfvertrouwen stijgt en je eigenwaarde gaat ook omhoog.
 

Is het gevaarlijk?

Nee, Bach Bloesem kan gewoon gebruikt worden in combinatie met andere vormen van medicijnen. Het kan gebruikt worden door kinderen en volwassenen en het zal geen bijwerkingen veroorzaken. Overdosering is ook niet mogelijk. Werkt ook perfect op dieren. (nervositeit voor bv vuurwerk, dierenarts)
 

Hoe neem je het in?

Van de Bach Bloesem druppels moet je minimaal 4 x 4 druppels per dag innemen vaker mag. Je kunt het direct op je tong doen (pas op dat het pipetje je tong niet raakt) of eerst op een theelepeltje druppelen , maar ook vermengen in iets wat je graag drinkt.

Voor het beste effect kun je drie maanden lang elke dag deze druppels innemen. Je doet ongeveer een maand met één flesje, dus voor deze kuur heb je drie flesjes nodig. Het effect merk je meestal na een week of twee al, toch is het verstandig om de kuur af te maken. Denk er wel aan dat een emotie die je je 20 jaar geleden of langer hebt aangemeten niet in 3 maanden (blijvend) veranderd is daar gaat wat meer tijd overheen.

 

Je krijgt altijd je eigen unieke remedie. Bij het intakegesprek luister ik naar jouw verhaal en naar wat je tussen de regels door vertelt. Daarop ga ik aan de slag met de remedies en ga een voor jou op maat gemaakte remedie maken. Deze kun je dan een dag later ophalen.
 

De intake en het eerste flesje kosten € 15,- de vervolg remedies kosten € 8,-

bottom of page